sekali anda tersungkur, Ingatah bahawa anda tidak mahu tersungkur buat selama-lamanya.

Wednesday, 10 April 2013

Assalamualaikum ,

     when the memories hit me ....... 
                             it's hurt .

     perjalanan meningkat ke usia dewasa sanggat mencabar. pelbagai dugaan yang mendatang untuk mematangkan diri ini . 

     Kesihatan diri pun sudah tak menentu. Hanya pencipta diri ini saja yang tahu betapa peritnya menahan kesakitan ini. Walaupun bibir sering menguntumkan senyuman mesra, tapi hati dan jiwa dalam kegelisahan. Ingin saja menjerit dan beritahu semua orang yang saya sakit dan tolong bantu saya untuk buang segala kesakitan ini, Tapi apakan daya, disekeliling diri saya hanyalah manusia yang tak dapat merasai kesakitan yang sedang dialami diri ini . 

     Terima kasih kerana selalu ada disamping saya, ketika diri ini amat memerlukan seeorang untuk memberi semangat untuk terus berjuang . 

     Mungkin diri ini terlalu banyak sanggat menangung dosa, sebab itulah Allah berikan ujian sakit untuk menghapus dosa kecil diri ini . 

     Alhamdulillah, walaupun sakit ini serious, tapi teknologi zaman sekarang kan dah canggih, masih ada harapan untuk sembuh . sakit tak kronik pun :)
sakit biasa-biasa aja .
saja aja buat teruk 
Smile and peace 

1 comment:

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Dapatkan 10% diskaun. Stok terhad. Jangan lupa follow ye..

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com