sekali anda tersungkur, Ingatah bahawa anda tidak mahu tersungkur buat selama-lamanya.

Saturday, 31 March 2012

problematic

Assalamualaikum ,

Candid photo . I'm look very focused .Sejak akhir-akhir ni aku dah jadi semakin sensitif, aku pun tak tahu sebabnya apa .   Aku jadi mudah terasa dengan perkataan yang diungkapkan pleh kawan-kawan aku .  Aku tak paham dengan diri aku . Yes, seriously, aku sendiri tak paham dengan diri aku,  Aku rasa macam lalang ditiup angin, angin bertiup dari arah barat, aku akan bergerak ke arah timur, angin bergerak dari arah selatan aku akan bergerak ke arah utara . 
Aku tak ada pendirian diri, Ikut je apa yang orang cakap yang aku rasa betul. aku tak ada lah lurus bendul sanggat nak ikut semua arahan orang . Bila aku cuba bagi arahan, aku tak tahu lah sama ada budak-budak dalam kelas aku tu bagi perhatian atau tak masa aku cakap. sometimes, aku rasa macam kawan - kawan aku tak suka dengan aku. I don't know why . Aku nak cakap dekat sini, kalau you guys ada masalah dengan aku,  tolong lah datang jumpa aku, cakap terus terang, apa masalah yang you guys hadapi dengan aku. Aku nak selesaikan semua masalah dengan damai. selesaikan masalah tanpa ada pergaduhan.  Mungkin ada salah faham ke, tak suka dengan cara aku ke atau apa2 je lah. come see me . kita cuba selesaikan masalah dengan cara profesional. 


Miss this moment 
sekarang dh bulan april , aku dah tak ada masa nak main dengan semua ni. aku akan bertegas dengan diri aku . Aku nak capai apa yang aku idamkan dengan izin Allah . Aku harap aku boleh capainya setelah aku berkerja keras untuk capainya . Aku harap aku boleh balas asa ibu dan ayah aku dengan memperoehi keputusan yang terbaik Spm nnti. 


No comments: